Founded in 1986, Shijiazhuang Kidney Disease Hospital has always been adhering to the concept that taking patients as the centre of our service.

Our Location

location.jpg

DSCN1175.jpg

IMG_0660.jpg

Shijiazhuang Kidney Disease Hospital is located in NO.5 Feiyi Road, Shijiazhuang City,Heibei Province.China,close to the "Water Park".

How to arrive at our hospital?

For patients who never come to China before, we strongly suggest that you take our pick-up service, We have professional team which could pick you up at every airport in China. The team could drive you directly to the hospital and arrange every thing for you.

For those who would like to come to the hospital on their own. They could:

1 take a airplane to Beijing Capital International Airport.

2 take another airplane to Shijiazhuang City at Beijing Capital International Airport.

3 when the patients arrived Shijiazhuang International Airport, they could take taxi to Shijiazhuang Kidney Disease Hospital at NO.5 Feiyi road.

Whichever you chose, we will have a medical team ready at the hospital to serve you.