This patient improved a lot, most examination indexes became normal

初始肌酐.jpg初始尿蛋白.jpg治疗后肌酐.jpg治疗后尿蛋白.jpgThis handsome man from Indonesia is 39 years old. He has suffered from proteinuria+ and occult blood for more than 2 years. Through official website, he came to Shijiazhuang Kidney Disease Hospital to take treatment.

After checking up, the test showed that creatinine 163, BUN 8.9, UA 605, protein 3+ and occult blood 1+, Dr. Wang and Dr. Liu started to treat his disease. He was given purposeful and personalized treatments. The treatment mainly focused on Micro-Chinese Medicine Osmotherapy, and also other traditional Chinese medicine therapies, such as medicated bath, foot bath and oral medicine. Micro-Chinese Medicine Osmotherapy helps him repair kidney damage and recover renal function through anti-inflammation, improving blood circulation, promoting metabolism and extending blood vessels. The good news is that he is sensitive to Chinese medicine, so the Micro-Chinese medicine osmotherapy makes him recover soon.

After 28 days of effective care and treatment, miracle improvement was received, he recovered very well. The recheck results showed that his creatinine 70, BUN 5.9, UA 387, protein 1+ and occult blood -, his creatinine, BUN and UA became normal, his occult blood became negative! And also other indexes began to normal and adverse symptoms are disappearing gradually. Comparing with the condition he first came to our hospital, the patient said he felt comfortable. He was very happy to see the big improvement of his kidney disease.

Before he discharged from our hospital, he said: “Thanks to all of the doctors and nurses here who give me so much help, people here are very kind and friendly, I will remember all of you, this period of time will be a very wonderful memory! ” Hope he is getting better and better in the future.

TAG: