The Most Typical Specialized Hospital in China

1.jpgAfter awarded as "the Most Reliable Specialized Hospital in 2013" in the Health Event of 2013 held by Sina Website, Shijiazhuang Kidney Disease Hospital, once again, was awarded as " the Most Typical Specialized Hospital in China" in the "2013 Award Ceremony of Chinese Brand" jointly held by Development and Reform Committee of Chinese medical and health and International Medical and Health Management Center.

TAG:Shijiazhuang Kidney Disease Hospital