Academic exchange at Malaysia and Singapore

Kidney diseases are difficult to cure and the patients suffer a lot because of it. The kidney disease experts in shijiazhuang hospital feel sympathy for the kidney disease patients, so they study the pathologyfor years. Now, they are going to do academic exchange at Malaysia and Singapore with their theoretical achievements and rich experience.

Here we go!

`_80LV}CL4_XSNDK6U_$JUU.jpg

It’s the first station- shijiazhuang rail way station. We are willing to help the kidney disease patients in spite of the long way.

11.jpg

It’s our destination. If you are living in Malaysia and Singapore, it will be a very good chance for you, your family, you friends to consult about kidney disease treatment and diabetes. If you are living in other cities or nearby countries, and want to have consultation to our experts on kidney diseases and diabetes, it's also acceptable.

Don't miss this good opportunity!

31.jpg32.jpg33.jpg

TAG:academic exchange,Malaysia,Singapore,kidney disease