Shijiazhuang kidney disease hospital brochure

1_.jpg

2_.jpg

7_.jpg

Shijiazhuang Kidney Disease Hospital is located in Shijiazhuang, the capital city of Hebei Province. It was founded in 1986 and has already been a modern Nephrology Institution with a system of medical treatment, teaching and research after 28 years' development.

It is the largest and specialized kidney hospital in Asia, only deal with kidney disease, and it is experienced in spect of treating all kinds of kidney disease. Up to now, this hospital has accecpted more than 300 kidney patients from 64 countries all over the world. More than 80% of these patients have got a good result, even some kidney failure patients have got rid off the dialysis, they can live like normal people though our special treatments.

Six methods of Blood Purification:

Hematodialysis, Plasma Exchange, Plasma Adsorption, Hemofiltration, Blood perfusion, Immunoadsorption.

Seven therapies of TCM to treat kidney disease:

including circle treatment, hot compress, medicated bath, oral herbal medicine, TCM enema, foot bath, and moxibustion.

TAG:Shijiazhuang kidney disease hospital