teaching2_.jpg

teaching_.jpg

On June 18,2014,Shijiazhuang Kidney Disease Hospital holds the public activity of “Let Teaching Come into Hospital” with Hebei University of Business and Economy.

Shijiazhuang Kidney Hospital will cooperate with Hebei University of Business and Economy to help children in hospital learn knowledge. Every week, college students in this university will come to Shijiazhuang Kidney hospital. They will teach children math, Chinese,drawing and so on.In this way, these children can learn various knowledge although they are in hospital.

Meng Xiaofan, 13 years old, now is receiving treatment in Shijiahzhang Kidney Disease Hospital. He says:“I hope I can recover soon. And I still have a dream. I want to learn.”Now his dream will come ture. A few days later, students from Heibei University of Business and Economy will come to Shijiahzhuang Kidney Disease Hospital to teach Meng Xiaofan everyday.

Hu Chuntang,the vice president of Shijiazhuang Kidney Disease Hospital,says in the ceremony,“We hope after these children leave our hospital,they do not only harvest health but also gain knowledge.”

TAG:shijiazhuang kidney disease hospital,classroom,sickroom