[Consultation notice] Zhang DaNing, the national doctor's workshop, will conduct consultation activities during the WORLD KIDNEY DAY!

This year's world kidney day is March 8, with the theme "Women and Kidney Health".

In recent years, the global incidence of nephropathy has been increasing, and the incidence of chronic renal disease has been increasing, and the number of people we know about the disease is far from keeping up with the number of patients.

By the international society of nephrology and the international federation of kidney fund joint proposal to decide since 2006, the second Thursday in March every year as WORLD KIDNEY DAY. The purpose is to raise their awareness of chronic kidney disease, early detection and prevention of chronic kidney disease.

In response to this call, our hospital will conduct consultations during the kidney day, which aims to cure the difficult kidney disease and relieve the pain of the kidney. The consultation staff is the expert group of medical experts in our hospital. And the disease field contains minimal change disease, membranous nephropathy, IgA kidney disease, High blood pressure, kidney disease, diabetes, kidney disease, allergic purpura nephritis, with lupus nephritis, Polycystic kidney, rheumatism, chronic pyelonephritis correlation between renal damage, renal tubular interstitial disease, uric acid nephropathy and so on more than 30 single diseases.

If you have poor control and relapse, this consultation will be an opportunity.

TAG:Zhang DaNing, the national doctor's workshop, will conduct consultation activiti

Any kidney problems? Please consult our online doctor. The satisfaction of patient is as high as 93%.

Call us: +86311-89261399  Email: pekingtungshintanghospital@gmail.com  FACE BOOK The best hospital for renal failure