China Association of Chinese Medicine·Kidney Disease Affiliate 2015 annual meeting will be held soon

China Association of Chinese Medicine·Kidney Disease Affiliate 2015 annual meeting-removing hemotoxin seminar will get held in Shijiazhuang Kidney Disease Hospital from the 24th and 25th in July,2015. The sponsor is China Association of Chinese Medicine and co-sponsor is Shijiazhuang Kidney Disease Hospital.fengmian.jpg

The attendants mainly include 28 State-level Class Ⅲ Grade Ⅰhospitals and 29 senior kidney disease experts and directors. The conference content is mainly including:

血液毒素和肾病.jpg

According to the patient medical report and relative-used medicine, they will discuss and report the therapy about how to remove hemotoxin.

2英.jpg

The experts would give patient consultation half a day.

They will give some guidance and advice about the hospital routine activities and especially how to improve the patient treatment effect.

But because of the limited time, the experts will only give some consultation to 29 patients, so if you need any more suggestions, or want the face to face consultation, please make an appointment in advance.

TAG:

Any kidney problems? Please consult our online doctor. The satisfaction of patient is as high as 93%.