29 famous kidney disease experts gather for patient consultation in our hospital

From 24th to 25th in July, China Association of Chinese Medicine kidney disease Affiliate 2015 annual meeting will be held in Shijiazhuang Kidney Disease Hospital to give patients the best medical care and therapy plan, b3f0999999999999999999999999.jpgand the 29 nationally famous kidney disease experts that get involved will give the kidney disease patients some consultation. The patients can make an appointment with experts from Beijing, Tianjin, Shanghai and face to face talk with them. The occasion the patient's calling for the experts normally is hard to satisfy with will be kind of resolved and reduced.

By report, the organizer is China Association of Chinese Medicine, and will invite 29 well know kidney disease experts for seminar. Most of them are traditional Chinese medicine institute directors and deputy directors. They will talk and discuss about the book writing of China Association of Chinese Medicine Kidney Disease Affiliate history. They will argue about the original materials, content design, book edit etc.

In the duration of 2 days, all the experts would acknowledge the characteristic and unparalleled TCM therapy against kidney disease, which comes from Shijiazhuang Kidney Disease Hospital. Meanwhile, they will give consultation to kidney disease patients.

TAG: Shijiazhuang Kidney Disease Hospital, consultation

Any kidney problems? Please consult our online doctor. The satisfaction of patient is as high as 93%.