health.jpg盛典1.jpg

January 6, Sina 2013, Annul China Health Festival conclude successfully in Beijing, China. Shijiazhuang kidney disease Hospital won three awards:

Shijiazhuang kidney disease hospital was awarded as "the most reliable specialized hospital in China". "Leader of China’s medical industry of the year"was won by Dr. Shi Wei, a director of Shijiazhuang Kidney Disease Hospital. Tangjun Ting, director of dialysis center of Shijiazhuang Kidney Disease Hospital won the title of "China's gold physician of the year".

TAG:Shijiazhuang Kidney Disease Hospital

Any kidney problems? Please consult our online doctor. The satisfaction of patient is as high as 93%.