·The Nursing Contest of Shijiazhuang Kidney Disease Hospital

“As a genetic disease, what is the genetic probability of PKD? Please rush to answer!” “50%!”

4TUQS}[(WQ9~Q]KW{Q8FYYA.jpgOn November 2nd, Shijiazhuang Kidney Disease Hospital held a Nurising Knowledge Contest about Kidney Disease to strengthen nurising workers’ basic theroy, fundamental knowledge, basic skills, improve nurising service level and quality. Every department of this hospital carefully organized and prepared this contest. Through preliminary contest, 15 contestants in 5 teams took part in the contest.

About the kidney disease treatment, nurising standard,nurising contingency plan and so on, they made required questions, quick response questions, risk questions, simulated and interaction tests and so on. Every team,full of spirit and energy, acted in harmony. Every contestant answered fluently, behaved well in nurising patients.Through contending furiously and the cumulative rating scores, the judge awarded prize for the champion.

The participant nurses indicated that the lively contest was full of interests and knowledge, thus not only improving their clinical nursing knowledge level, but also calculating the working experience for future work.

TAG: