An 84-year-old patient from Philippines

11.jpgThis patient from Philippines is 84 years old.

He has suffered from Type II diabetes and other complications for a long time and he is at diabetic nephropathy stage 5. He has suffered high serum creatinine for 7 years and right knee pain for 6 months. Through his friends, he got to know the traditional Chinese medicine therapies of our hospital.

After examinations and diagnosis, he was given purposeful and personalized treatments. The treatment mainly focused on Micro-Chinese Medicine Osmotherapy. At first, the patient’s knowledge about Chinese traditional medicine is only limited to oral medicine, and then from our hospital he knew medicated bath, foot bath and other traditional Chinese medicine therapies. Micro-Chinese Medicine Osmotherapy helps him repair kidney damage and recover renal function through anti-inflammation, anti-coagulation, degradation and extending blood vessels. When body is immersed in liquid, drugs gradually penetrate through human skin into body inside, they go into kidneys with blood and eliminate sediments. Chinese medicated bath therapy can achieve the effects of opening the meridians and collaterals, improving blood circulation, promoting metabolism and regulating nervous system. In addition, herbal medicines come from nature and do not have side effects like western medicine.

After 25 days of effective care and treatment, miracle improvement was received. Not only does the serum creatinine decreased from 892umol/L to 626 umol/L, but also he regained everyday urine production of 200ml.Comparing with the condition he first came to our hospital, the patient said he felt comfortable. Seeing the steady and improved conditions, his spirits also improved. See how happy he was on the picture.

TAG: